8 ноември – нарастващата луна в Козирог Растежът на Луната в

...
 
8 ноември – нарастващата луна в Козирог
Растежът на Луната в
Коментари Харесай

5-те най-опасни дни през ноември

 

8 ноември – възходящата луна в Козирог

Растежът на Луната в Козирог е съвсем постоянно обвързван с неприятни аспекти. Активната луна е извънредно отрицателно комбинирана с силата на детайлите на земята. Това е доста рисков ден за интензивност, както физически, по този начин и душевен. В този ден не би трябвало да вършиме дълги пътувания. Това е доста неподходящ ден за разправии, злоупотреби и кавги. Ако не сте съгласни за нещо с обичан човек, по-добре е да не провокирате спор.

10 ноември – Меркурий в съвпад с Марс

Съвпадът на тези две планети постоянно носи със себе си доста проблеми и рискове. 10 ноември е един от най-опасните дни в месеца. Меркурий и Марс ще нарушат бизнеса и ще влошат живота на хората по всевъзможен вероятен метод. Мнозина ще станат нервни, отрицателни, доста избухливи. В този ден е по-добре да не разчитате на случайности и да не рискувате във финансовия бранш. Спрете всевъзможни разноски. Дръжте парите под око и не рискувайте на вятъра.

19 ноември – затъмнение в Телец

От всички затъмнения през 2021 година това ще бъде минимум рисковото, само че на 19 ноември астролозите към момента го включват към неподходящите дни от месеца. Това ще бъде отчасти (непълно) затъмнение на Луната в знака на Телец. Не очаквайте отстъпки и добрина от хората към вас. Враговете, които си създадете на 19-ти, ще ви донесат доста проблеми в бъдеще. Астролозите предлагат да не се вземат недомислени решения. Те могат да бъдат доста рискови. Това затъмнение няма да ви елементарни неточности в работата и бизнеса.

29 ноември – Меркурий в съвпад със Слънцето

В този ден Меркурий ще влезе в съвпад със Слънцето. Това ще бъде външен съвпад, т.е. Меркурий ще бъде зад Слънцето. Това значи, че заплахата може да ни дебне в областта на страстите и възприятията. Хората ще изгубят своята благотворителност и самочувствие. На някой ще му е по-трудно да бъде изобретателен. Не е изключена появяването на нови комплекси и страхове, надменност, суетност, горделивост.

30 ноември – Намаляваща луна във Везни

Това ще бъде ден на вътрешна какофония. Везните въплъщават мира и равенството, само че на 30-и това не може да се чака. Хората ще станат по-малко положителни и уравновесени. Възможно е остарели недоволства да се усетят. По-добре е да прекарате този ден в усамотение и да не се потапяте надълбоко в мемоари и носталгия.

 

Очаквайте: Кои са най-благоприятните дни през ноември

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР